Aktualne menu

Sprawdź, jak będzie wyglądała Twoja aktualna dieta.

Kliknij na interesującą Cię dietę, by wyświetlić aktualne i przyszłe menu

 

 

CityDiet Stay Healthy

 

Aktualne menu 

Poniedziałek
2021-04-05

Wtorek
2021-04-06

Środa
2021-04-07

Czwartek
2021-04-08

Piątek
2021-04-09

Sobota
2021-04-10

Niedziela
2021-04-11

1. Śniadanie

Domowa świąteczna szynka z faszerowanymi jajkami z chrzanem i łososiem

Owsianka z malinami i orzechami włoskimi i owoce

Owsianka z malinami i orzechami włoskimi i owoce z miodem

Pieczywo z pastą z łososia

Naleśniki waniliowe z czerwonymi owocami

Pasta z pieczonej marchewki z pieczywem i warzywami

Placki marchewkowe z sosem jagodowym

2. II Śniadanie

Indyk z owocami i pomidorem w galarecie

Sałatka z granatem i komosą

Frytki z warzyw z dipem pomidorowym

Bananowy kefir z owocami suszonymi

Sałatka z fasolą, migdałami i fankułem

Owoce zapiekane pod kruszonką z płatków jaglanych

Sałatka z twarogu wędzonego i pstrąga z szalotką

3. Obiad

Schab duszony z dodatkiem kaszy greczanej i surówka z kiszonym ogórkiem

Dorsz z koperkiem, sokiem z cytryny i czosnkiem z pieczonymi ziemniakami

Warzywny gulasz z masłem orzechowym i pieczone ziemniaki

Drobiowe roladki ze szpinakiem i fetą z ziemniakami

Dorsz pieczony w papilotach z warzywami i z puree z odrobina chrzanu

Kurczak z pomarańczami i marchewką z puree z dodatkiem brokuła

Makaron z kalafiorem i dynia z czerwonym pesto

4. Deser

Mazurek gryczany

Murzynek bananowy

Brownie z czerwonej fasoli z wiórkami kokosowymi

Budyń czekoladowy z winogronami

Chia pudding z kiwi i malinami

Krem cytrynowy

Ciasto kokosowe z płatkami ryżowymi

5. Kolacja

Ryz z kolorowymi warzywami i imbirem

Zapiekanka ziemniaczana z czerwoną fasolą i mozzarellą

Sałatka z tuńczykiem, ananasem i makaronem na jogurcie

Zapiekanka z dynią i pstrągiem

Sałatka z makaronem ryżowym i kurczakiem

Grillowane tortille z paprykowym nadzieniem z dodatkiem cebuli i imbiru

Słodko kwaśna sałatka z soczewicą i czerwoną kapustą

 

Kolejne menu

Poniedziałek
2021-04-12

Wtorek
2021-04-13

Środa
2021-04-14

Czwartek
2021-04-15

Piątek
2021-04-16

Sobota
2021-04-17

Niedziela
2021-04-18

1. Śniadanie

Pasta z flądry z pieczywem

Pasta z suszonych pomidorów , twarogu i ciecierzycy z pieczywem

Pasta z awokado, kurczakiem i pomidorami suszonymi z pieczywem

Placki gryczane z żurawiną, sos jogurtowo-malinowy

Pieczona owsianka z truskawkami

Jajeczne babeczki z marchewką, papryką i cebulką i sos jogutrowy

Pizzerinki z mozzarellą i szynką

2. II Śniadanie

Ryż na mleku roślinnym z jabłkiem i cynamonem z odrobiną imbiru

Pancake na jogurcie z sosem wiśniowym na jogurcie

Sałatka z makreli z żurawiną i pomarańczą

Caprese

Sałatka z quinoą i prażoną ciecierzycą

Kaszka manna z malinami i bananem

Zupa krem z papryki i kukurydzy z awokado

3. Obiad

Fusilli z czosnkiem i oliwą

Rissotto z orzechami po Toskańsku

Cannelloni ze szpinakiem i orzechami

Polędwiczki z kurczaka w białym sosie z puree z dodatkiem bazylii

Tagliatelle z sosem alfredo

Kasza gryczana z indykiem w musztardzie z warzywami

Sos neapolitański z makaronem

4. Deser

Jogurtowy serniczek na zimno z owocami

Trufle ala snickers

Owsiane ciasteczka marchewkowe

Jaglany crème brûlée

Owsiane ciasto na maślance z gruszkami

Florentynki migdałowe

Ciasto jogurtowe na mące owsianej z wiśniami

5. Kolacja

Zapiekanka ziemniaczana z czerwoną fasolą, indykiem i mozzarellą z dodatkiem czosnku

Naleśniki z czerwoną cebulą, kurczakiem i kukurydzą

Curry z dyni i soczewicy z imbirem posypane świeżą kolendrą podane z ryżem

Mintaj w cukinii zapiekany z ryżem

Sałatka tajska z grillowanym łososiem

Sałatka z granatu, rukoli i pomarańczy

Sałatka z makaronem ryżowym i tofu

 

CityDiet Meat & Vege

 

Aktualne menu 

Poniedziałek
2021-04-05

Wtorek
2021-04-06

Środa
2021-04-07

Czwartek
2021-04-08

Piątek
2021-04-09

Sobota
2021-04-10

Niedziela
2021-04-11

1. Śniadanie

Domowa świąteczna szynka z faszerowanymi jajkami

Owsianka z malinami i orzechami włoskimi

Czekoladowe placuszki owsiane w towarzystwie owoców

Pieczywo z pastą z łososia

Naleśniki waniliowe z czerwonymi owocami

Pasta z awokado, jajek i pieczonej papryki, z pieczywem

Placki marchewkowe z sosem jagodowym

2. II Śniadanie

Indyk z owocami i pomidorem w galarcie

Sałatka z granatem i komosą

Frytki z warzyw z dipem pomidorowym

Ryż z grillowanymi warzywami i cebulą

Sałatka z fasolą i fankułem

Owoce zapiekane pod kruszonką z płatków jaglanych

Sałatka z twarogu wędzonego i pstrąga

3. Obiad

Schab w sosie własnym z kaszą gryczaną i tartą marchewką

Kasza bulgur z polędwiczkami w sosie koperkowym

Pierś z kurczaka duszona z marchwią i cebulą z ryżem

Drobiowe roladki ze szpinakiem i fetą z ziemniakami

Dorsz pieczony w papilotach z puree z dodatkiem bazylii

Kurczak z pomarańczami i marchewką z puree z dodatkiem brokuła

Makaron z kurczakiem, szpinakiem i parmezanem

4. Deser

Mazurek gryczany

Murzynek bananowy

Brownie z czerwonej fasoli z wiórkami kokosowymi

Budyń czekoladowy z winogronami

Chia pudding z kiwi

Krem cytrynowy

Ciasto kokosowe z płatkami ryżowymi

5. Kolacja

Ryz z kolorowymi warzywami

Zapiekanka ziemniaczana z czerwoną fasolą i mozzarellą

Amarantus z burakiem i szpinakiem i kozim serem

Zapiekane pomidory z kaszą jaglaną i serem mozzarella

Sałatka z makaronem ryżowym i kurczakiem

Grillowane tortille z paprykowym nadzieniem

Risotto z zielonym groszkiem i marchewką

 

Kolejne menu

Poniedziałek
2021-04-12

Wtorek
2021-04-13

Środa
2021-04-14

Czwartek
2021-04-15

Piątek
2021-04-16

Sobota
2021-04-17

Niedziela
2021-04-18

1. Śniadanie

Pasta twarogowa z papryką i szczypiorkiem z pieczywem

Pasta z suszonych pomidorów , twarogu i ciecierzycy z pieczywem

Pasta z awokado, kurczakiem i pomidorami suszonymi z pieczywem

Placki gryczane z żurawiną, sos jogurtowo-malinowy

Pieczona owsianka z truskawkami

Jajeczne babeczki z marchewką, papryką i cebulką i sos jogutrowy

Pizzerinki z mozzarellą i szynką

2. II Śniadanie

Ryż na mleku roślinnym z jabłkiem i cynamonem

Pancake na jogurcie z fruzelina owocową

Sałatka z amarantusem, pieczonymi batatami i pestkami dyni

Caprese

Sałatka tajska z grillowanym łososiem

Kaszka manna z malinami i bananem

Zupa krem z papryki i kukurydzy z awokado

3. Obiad

Cannelloni z wołowiną i fetą

Rissotto z orzechami po Toskańsku

Cannelloni ze szpinakiem i orzechami

Pieczone ziemniaki z polędwiczkami drobiowymi w jasnym sosie

Tagliatelle z sosem alfredo

Potrawka z indyka z gruszkami i ryżem

Sos neapolitański z makaronem

4. Deser

Jogurtowy serniczek na zimno z owocami

Trufle ala snickers

Owsiane ciasteczka marchewkowe

Jaglany crème brûlée

Owsiane ciasto na maślance z gruszkami

Florentynki migdałowe

Ciasto jogurtowe na mące owsianej z wiśniami

5. Kolacja

Zapiekanka z makaronem, kalafiorem i mozzarellą

Zielone naleśniki szpinakowe

Curry z dyni i soczewicy posypane świeżą kolendrą podane z ryżem

Sałatka z ryżem, brokułami i tuńczykiem.

Szaszłyki z kurczakiem, papryką i ananasem

Sałatka z kuskusem i dynią

Kasza gryczana biała z wędzonym kurczakiem, kukurydzą, ogórkiem i oliwkam

 

CityDiet Vege

Aktualne menu

Poniedziałek
2021-04-05

Wtorek
2021-04-06

Środa
2021-04-07

Czwartek
2021-04-08

Piątek
2021-04-09

Sobota
2021-04-10

Niedziela
2021-04-11

1. Śniadanie

Jajka z pastą z suszonych pomidorów i pietruszką

Owsianka z malinami i orzechami włoskimi

Czekoladowe placuszki owsiane w towarzystwie owoców

Pasta z tofu i pietruszki z piczywem

Naleśniki waniliowe z czerwonymi owocami

Pasta z awokado, jajek i pieczonej papryki, z pieczywem

Placki marchewkowe z sosem jagodowym

2. II Śniadanie

Sałatka jajeczna z porem

Sałatka z granatem i komosą

Frytki z warzyw z dipem pomidorowym

Sałatka warzywna z soczewicą

Sałatka z fasolą i fankułem

Twarożek z jabłkiem

Muffiny jajeczne z suszonymi pomidorkami

3. Obiad

Kotlety z soczewicy i pieczarek, puree z ziemniaczano marchewkowe

Makaron z tofu, dynią, szpinakiem i pomidorami suszonymi

Wegański gulasz z masłem orzechowym i pieczone ziemniaki

Zapiekanka wege z dynią i serem kozim

Ragout z tofu, ryż brązowy do dań

Tortille z paprykowym nadzieniem

Makaron z kalafiorem i dynia z czerwonym pesto

4. Deser

Mazurek gryczany

Murzynek bananowy

Brownie z czerwonej fasoli z wiórkami kokosowymi

Budyń czekoladowy z winogronami

Chia pudding z kiwi

Krem cytrynowy

Ciasto kokosowe z płatkami ryżowymi

5. Kolacja

Ryz z kolorowymi warzywami

Zapiekanka ziemniaczana z czerwoną fasolą i mozzarellą

Amarantus z burakiem i szpinakiem i kozim serem

Zapiekane pomidory z kaszą jaglaną i serem mozzarella

Jaglana zapiekanka z brokułem, pomidorami i cebulą

Pęczotto z jarmużem i tofu

Risotto z zielonym groszkiem i marchewką

 

Kolejne menu

Poniedziałek
2021-04-12

Wtorek
2021-04-13

Środa
2021-04-14

Czwartek
2021-04-15

Piątek
2021-04-16

Sobota
2021-04-17

Niedziela
2021-04-18

1. Śniadanie

Pasta twarogowa z papryką i szczypiorkiem z pieczywem

Pasta z suszonych pomidorów , twarogu i ciecierzycy z pieczywem

Pasta z awokado i pomidorów suszonych z pieczywem

Placki gryczane z żurawiną, sos jogurtowo-malinowy

Pieczona owsianka z truskawkami

Jajeczne babeczki z marchewką, papryką i cebulką i sos jogutrowy

Pizzerinki z mozzarellą i pieczarkami

2. II Śniadanie

Ryż na mleku roślinnym z jabłkiem i cynamonem

Pancake na jogurcie z fruzelina owocową

Sałatka z amarantusem, pieczonymi batatami i pestkami dyni

Caprese

Jajka na twardo z warzywami

Kaszka manna z malinami i bananem

Zupa krem z papryki i kukurydzy z awokado

3. Obiad

Fusilli z czosnkiem i oliwą

Rissotto z orzechami po Toskańsku z tofu

Cannelloni ze szpinakiem i orzechami

Kotlety ziemniaczano brokułowe z kuskusem

Tagliatelle z sosem alfredo

Gulasz z białej fasoli po toskańsku z ryżem

Sos neapolitański z makaronem

4. Deser

Jogurtowy serniczek na zimno z owocami

Trufle ala snickers

Owsiane ciasteczka marchewkowe

Jaglany crème brûlée

Owsiane ciasto na maślance z gruszkami

Florentynki migdałowe

Ciasto jogurtowe na mące owsianej z wiśniami

5. Kolacja

Zapiekanka z makaronem, kalafiorem i mozzarellą

Zielone naleśniki szpinakowe

Curry z dyni i soczewicy posypane świeżą kolendrą podane z ryżem

Sałatka z ciecierzycy, fasolki szparagowej i suszonych pomidorów

Pieczone bataty z serem feta i granatem

Sałatka z kuskusem i dynią

Kasza gryczana biała z kukurydzą, ogórkiem i oliwkami

 

CityDiet Vege & Fish

 

Aktualne menu

Poniedziałek
2021-04-05

Wtorek
2021-04-06

Środa
2021-04-07

Czwartek
2021-04-08

Piątek
2021-04-09

Sobota
2021-04-10

Niedziela
2021-04-11

1. Śniadanie

Jajka faszerowane pastą chrzanową z łososiem wędzonym i rzodkiewką,

Owsianka z malinami i orzechami włoskimi

Czekoladowe placuszki owsiane w towarzystwie owoców

Pieczywo z pastą z łososia

Naleśniki waniliowe z czerwonymi owocami

Pasta z awokado, jajek i pieczonej papryki, z pieczywem

Placki marchewkowe z sosem jagodowym

2. II Śniadanie

Sałatka jajeczna z porem

Sałatka z granatem i komosą

Sałatka z tuńczykiem, ananasem i makaronem

Sałatka warzywna z soczewicą

Sałatka z fasolą i fankułem

Owoce zapiekane pod kruszonką z płatków jaglanych

Sałatka z twarogu wędzonego i pstrąga

3. Obiad

Kotlety z soczewicy i pieczarek, puree z ziemniaczano marchewkowe

Dorsz z koperkiem, sokiem z cytryny i czosnkiem z pieczonymi ziemniakami

Wegański gulasz z masłem orzechowym i pieczone ziemniaki

Zapiekanka z dynią i pstrągiem

Dorsz pieczony w papilotach z puree z dodatkiem bazylii

Dorsz z pomarańczami i marchewką z puree z dodatkiem brokuła

Makaron z kalafiorem i dynia z czerwonym pesto

4. Deser

Mazurek gryczany

Murzynek bananowy

Brownie z czerwonej fasoli z wiórkami kokosowymi

Budyń czekoladowy z winogronami

Chia pudding z kiwi

Krem cytrynowy

Ciasto kokosowe z płatkami ryżowymi

5. Kolacja

Ryz z kolorowymi warzywami

Zapiekanka ziemniaczana z czerwoną fasolą i mozzarellą

Amarantus z burakiem i szpinakiem i kozim serem

Zapiekane pomidory z kaszą jaglaną i serem mozzarella

Jaglana zapiekanka z brokułem, pomidorami i cebulą

Grillowane tortille z paprykowym nadzieniem

Risotto z zielonym groszkiem i marchewką

 

Kolejne menu

Poniedziałek
2021-04-12

Wtorek
2021-04-13

Środa
2021-04-14

Czwartek
2021-04-15

Piątek
2021-04-16

Sobota
2021-04-17

Niedziela
2021-04-18

1. Śniadanie

Pasta twarogowa z papryką i szczypiorkiem z pieczywem

Pasta z suszonych pomidorów , twarogu i ciecierzycy z pieczywem

Pasta z awokado i pomidorów suszonych z pieczywem

Placki gryczane z żurawiną, sos jogurtowo-malinowy

Pieczona owsianka z truskawkami

Jajeczne babeczki z marchewką, papryką i cebulką i sos jogutrowy

Pizzerinki z mozzarellą i pieczarkami

2. II Śniadanie

Ryż na mleku roślinnym z jabłkiem i cynamonem

Pancake na jogurcie z fruzelina owocową

Sałatka z amarantusem, pieczonymi batatami i pestkami dyni

Caprese

Jajka na twardo z warzywami

Kaszka manna z malinami i bananem

Zupa krem z papryki i kukurydzy z awokado

3. Obiad

Fusilli z czosnkiem i oliwą

Rissotto z orzechami po Toskańsku z tofu

Cannelloni ze szpinakiem i orzechami

Kotlety ziemniaczano brokułowe z kuskusem

Tagliatelle z sosem alfredo

Gulasz z białej fasoli po toskańsku z ryżem

Sos neapolitański z makaronem

4. Deser

Jogurtowy serniczek na zimno z owocami

Trufle ala snickers

Owsiane ciasteczka marchewkowe

Jaglany crème brûlée

Owsiane ciasto na maślance z gruszkami

Florentynki migdałowe

Ciasto jogurtowe na mące owsianej z wiśniami

5. Kolacja

Zapiekanka z makaronem, kalafiorem i mozzarellą

Zielone naleśniki szpinakowe

Curry z dyni i soczewicy posypane świeżą kolendrą podane z ryżem

Sałatka z ciecierzycy, fasolki szparagowej i suszonych pomidorów

Pieczone bataty z serem feta i granatem

Sałatka z kuskusem i dynią

Kasza gryczana biała z kukurydzą, ogórkiem i oliwkami

 

CityDiet Gluten Free

Aktualne menu

Poniedziałek
2021-04-05

Wtorek
2021-04-06

Środa
2021-04-07

Czwartek
2021-04-08

Piątek
2021-04-09

Sobota
2021-04-10

Niedziela
2021-04-11

1. Śniadanie

Domowa świąteczna szynka z faszerowanymi jajkami

Owsianka z malinami i orzechami włoskimi

Czekoladowe placuszki owsiane w towarzystwie owoców

Pieczywo bezglutenowe z pastą z łososia

Pancake na jogurcie z frużeliną

Pasta z awokado, jajek i pieczonej papryki, z pieczywem bezglutenowym

Placki marchewkowe z sosem jagodowym

2. II Śniadanie

Sałatka jajeczna z porem

Sałatka z granatem i komosą

Sałatka z tuńczykiem, ananasem i makaronem bezglutenowym

Owoce z musem bananowym

Sałatka z fasolą i fankułem

Twarożek z jabłkiem

Muffiny jajeczne z suszonymi pomidorkami

3. Obiad

Schab w sosie własnym z kaszą gryczaną i tartą marchewką

Kasza jaglana z polędwiczkami w sosie koperkowym

Wegański gulasz z masłem orzechowym i pieczone ziemniaki

Drobiowe roladki ze szpinakiem i fetą z ziemniakami

Dorsz pieczony w papilotach z puree z dodatkiem bazylii

Kurczak z pomarańczami i marchewką z puree z dodatkiem brokuła

Makaron z kurczakiem, szpinakiem i parmezanem bez glutenu

4. Deser

Mazurek gryczany

Murzynek bananowy na mące owsianej

Brownie z czerwonej fasoli z wiórkami kokosowymi

Budyń czekoladowy z winogronami

Chia pudding z kiwi

Krem cytrynowy

Ciasto kokosowe z płatkami ryżowymi

5. Kolacja

Ryz z kolorowymi warzywami

Zapiekanka ziemniaczana z czerwoną fasolą i mozzarellą

Amarantus z burakiem i szpinakiem i kozim serem

Zapiekane pomidory z kaszą jaglaną i serem mozzarella

Sałatka z makaronem ryżowym i kurczakiem

Grillowane tortille z paprykowym nadzieniem - bezglutenowa

Risotto z zielonym groszkiem i marchewką

 

Kolejne menu

Poniedziałek
2021-04-12

Wtorek
2021-04-13

Środa
2021-04-14

Czwartek
2021-04-15

Piątek
2021-04-16

Sobota
2021-04-17

Niedziela
2021-04-18

1. Śniadanie

Pieczywo z pasta twarogowa oraz kurczakiem

Chleb bezglutenowy z pastą z twarogu i tuńczyka

Pasta z awokado, kurczakiem i pomidorami suszonymi z pieczywem bezglutenowym

Placki gryczane z żurawiną, sos jogurtowo-malinowy

Pieczona owsianka z truskawkami

Jajeczne babeczki z marchewką, papryką i cebulką i sos jogutrowy

Pizzerinki z mozzarellą i szynką

2. II Śniadanie

Ryż na mleku roślinnym z jabłkiem i cynamonem

Pancake na jogurcie z fruzelina owocową

Włoska frittata

Caprese

Sałatka tajska z grillowanym łososiem

Jaglanka z owocami i jagodami goi

Zupa krem z papryki i kukurydzy z awokado

3. Obiad

Fusilli z czosnkiem i oliwą bezglutenowe

Rissotto z orzechami po Toskańsku

Kurczak w sosie szpinakowym z gorgonzolą i makaronem ryżowym

Pieczone ziemniaki z polędwiczkami drobiowymi w jasnym sosie

Makaron bezglutenowy z sosem alfredo

Potrawka z indyka z gruszkami i ryżem

Sos neapolitański z makaronem bezglutenowym

4. Deser

Jogurtowy serniczek na zimno z owocami

Trufle ala snickers

Owsiane ciasteczka marchewkowe

Budyń jaglany kokosowo-bananowy

Owsiane ciasto na maślance z gruszkami

Florentynki migdałowe

Ciasto jogurtowe na mące owsianej z wiśniami

5. Kolacja

Zapiekanka z makaronem bezglutowym, kalafiorem i mozzarellą oraz indykiem

Szpinakowe naleśniki

Curry z dyni i soczewicy posypane świeżą kolendrą podane z ryżem

Sałatka z ryżem, brokułami i tuńczykiem.

Szaszłyki z kurczakiem, papryką i ananasem

Sałatka z komosą i dynią

Kasza gryczana biała z wędzonym kurczakiem, kukurydzą, ogórkiem i oliwkam

 

CityDiet Sport

Aktualne menu

Poniedziałek
2021-04-05

Wtorek
2021-04-06

Środa
2021-04-07

Czwartek
2021-04-08

Piątek
2021-04-09

Sobota
2021-04-10

Niedziela
2021-04-11

1. Śniadanie

Domowa świąteczna szynka z faszerowanymi jajkami

Owsianka z malinami i orzechami włoskimi i sosem truskawkowym

Czekoladowe placuszki owsiane, mus twarogowo bananowy

Pieczywo z pastą z łososia

Jajka na twardo i pata twarogowa z pieczywem

Pasta z awokado, jajek i pieczonej papryki, z pieczywem

Placki marchewkowe i twaróg malinowy

2. II Śniadanie

Indyk z owocami i pomidorem w galarcie

Sałatka z granatem , komosą i kurczakiem

Sałatka z tuńczykiem, ananasem i makaronem

Sałatka warzywna z soczewicą i kurczakiem

Sałatka z fasolą i fankułem z dodatkiem kurczaka

Chili con carne z indyka

Sałatka z twarogu wędzonego i pstrąga

3. Obiad

Schab w sosie własnym z kaszą i surówką z jabłka i marchewki

Kasza bulgur z polędwiczkami w sosie koperkowym

Pierś z kurczaka duszona z marchwią i cebulą z ryżem

Drobiowe roladki ze szpinakiem i fetą z ziemniakami

Dorsz pieczony w papilotach, Pieczone ziemniaki

Kurczak z pomarańczami i marchewką z puree z dodatkiem brokuła

Makaron z kurczakiem, szpinakiem i parmezanem

4. Deser

Mazurek gryczany

Murzynek bananowy

Brownie z czerwonej fasoli z wiórkami kokosowymi

Budyń czekoladowy z winogronami

Chia pudding z kiwi

Krem cytrynowy

Ciasto kokosowe z płatkami ryżowymi

5. Kolacja

Ryz z kolorowymi warzywami

Makaron porem, pieczarkami i kurczakiem

Amarantus z burakiem i szpinakiem i kozim serem

Zapiekane pomidory z kaszą jaglaną i serem mozzarella

Sałatka z makaronem ryżowym i kurczakiem

Grillowane tortille z paprykowym nadzieniem z dodatkiem kurczaka

Risotto z zielonym groszkiem i marchewką z kurczakiem

 

Kolejne menu

Poniedziałek
2021-04-12

Wtorek
2021-04-13

Środa
2021-04-14

Czwartek
2021-04-15

Piątek
2021-04-16

Sobota
2021-04-17

Niedziela
2021-04-18

1. Śniadanie

Pieczywo z pasta twarogowa oraz kurczakiem

Chleb bezglutenowy z pastą z twarogu i tuńczyka

Pasta z awokado, kurczakiem i pomidorami suszonymi z pieczywem bezglutenowym

Placki gryczane z żurawiną, sos jogurtowo-malinowy

Pieczona owsianka z truskawkami

Jajeczne babeczki z marchewką, papryką i cebulką i sos jogutrowy

Pizzerinki z mozzarellą i szynką

2. II Śniadanie

Ryż na mleku roślinnym z jabłkiem i cynamonem

Pancake na jogurcie z fruzelina owocową

Włoska frittata

Caprese

Sałatka tajska z grillowanym łososiem

Jaglanka z owocami i jagodami goi

Zupa krem z papryki i kukurydzy z awokado

3. Obiad

Fusilli z czosnkiem i oliwą bezglutenowe

Rissotto z orzechami po Toskańsku

Kurczak w sosie szpinakowym z gorgonzolą i makaronem ryżowym

Pieczone ziemniaki z polędwiczkami drobiowymi w jasnym sosie

Makaron bezglutenowy z sosem alfredo

Potrawka z indyka z gruszkami i ryżem

Sos neapolitański z makaronem bezglutenowym

4. Deser

Jogurtowy serniczek na zimno z owocami

Trufle ala snickers

Owsiane ciasteczka marchewkowe

Budyń jaglany kokosowo-bananowy

Owsiane ciasto na maślance z gruszkami

Florentynki migdałowe

Ciasto jogurtowe na mące owsianej z wiśniami

5. Kolacja

Zapiekanka z makaronem bezglutowym, kalafiorem i mozzarellą oraz indykiem

Szpinakowe naleśniki

Curry z dyni i soczewicy posypane świeżą kolendrą podane z ryżem

Sałatka z ryżem, brokułami i tuńczykiem.

Szaszłyki z kurczakiem, papryką i ananasem

Sałatka z komosą i dynią

Kasza gryczana biała z wędzonym kurczakiem, kukurydzą, ogórkiem i oliwkam