Aktualne menu
Sprawdź, jak będzie wyglądała Twoja aktualna dieta.
Kliknij na interesującą Cię dietę, by wyświetlić aktualne i przyszłe menu
CityDiet Stay Healthy

Aktualne menu
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
Sobota |
Niedziela |
1. Śniadanie |
||||||
Domowa świąteczna szynka z faszerowanymi jajkami z chrzanem i łososiem |
Owsianka z malinami i orzechami włoskimi i owoce |
Owsianka z malinami i orzechami włoskimi i owoce z miodem |
Pieczywo z pastą z łososia |
Naleśniki waniliowe z czerwonymi owocami |
Pasta z pieczonej marchewki z pieczywem i warzywami |
Placki marchewkowe z sosem jagodowym |
2. II Śniadanie |
||||||
Indyk z owocami i pomidorem w galarecie |
Sałatka z granatem i komosą |
Frytki z warzyw z dipem pomidorowym |
Bananowy kefir z owocami suszonymi |
Sałatka z fasolą, migdałami i fankułem |
Owoce zapiekane pod kruszonką z płatków jaglanych |
Sałatka z twarogu wędzonego i pstrąga z szalotką |
3. Obiad |
||||||
Schab duszony z dodatkiem kaszy greczanej i surówka z kiszonym ogórkiem |
Dorsz z koperkiem, sokiem z cytryny i czosnkiem z pieczonymi ziemniakami |
Warzywny gulasz z masłem orzechowym i pieczone ziemniaki |
Drobiowe roladki ze szpinakiem i fetą z ziemniakami |
Dorsz pieczony w papilotach z warzywami i z puree z odrobina chrzanu |
Kurczak z pomarańczami i marchewką z puree z dodatkiem brokuła |
Makaron z kalafiorem i dynia z czerwonym pesto |
4. Deser |
||||||
Mazurek gryczany |
Murzynek bananowy |
Brownie z czerwonej fasoli z wiórkami kokosowymi |
Budyń czekoladowy z winogronami |
Chia pudding z kiwi i malinami |
Krem cytrynowy |
Ciasto kokosowe z płatkami ryżowymi |
5. Kolacja |
||||||
Ryz z kolorowymi warzywami i imbirem |
Zapiekanka ziemniaczana z czerwoną fasolą i mozzarellą |
Sałatka z tuńczykiem, ananasem i makaronem na jogurcie |
Zapiekanka z dynią i pstrągiem |
Sałatka z makaronem ryżowym i kurczakiem |
Grillowane tortille z paprykowym nadzieniem z dodatkiem cebuli i imbiru |
Słodko kwaśna sałatka z soczewicą i czerwoną kapustą |
Kolejne menu
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
Sobota |
Niedziela |
1. Śniadanie |
||||||
Pasta z flądry z pieczywem |
Pasta z suszonych pomidorów , twarogu i ciecierzycy z pieczywem |
Pasta z awokado, kurczakiem i pomidorami suszonymi z pieczywem |
Placki gryczane z żurawiną, sos jogurtowo-malinowy |
Pieczona owsianka z truskawkami |
Jajeczne babeczki z marchewką, papryką i cebulką i sos jogutrowy |
Pizzerinki z mozzarellą i szynką |
2. II Śniadanie |
||||||
Ryż na mleku roślinnym z jabłkiem i cynamonem z odrobiną imbiru |
Pancake na jogurcie z sosem wiśniowym na jogurcie |
Sałatka z makreli z żurawiną i pomarańczą |
Caprese |
Sałatka z quinoą i prażoną ciecierzycą |
Kaszka manna z malinami i bananem |
Zupa krem z papryki i kukurydzy z awokado |
3. Obiad |
||||||
Fusilli z czosnkiem i oliwą |
Rissotto z orzechami po Toskańsku |
Cannelloni ze szpinakiem i orzechami |
Polędwiczki z kurczaka w białym sosie z puree z dodatkiem bazylii |
Tagliatelle z sosem alfredo |
Kasza gryczana z indykiem w musztardzie z warzywami |
Sos neapolitański z makaronem |
4. Deser |
||||||
Jogurtowy serniczek na zimno z owocami |
Trufle ala snickers |
Owsiane ciasteczka marchewkowe |
Jaglany crème brûlée |
Owsiane ciasto na maślance z gruszkami |
Florentynki migdałowe |
Ciasto jogurtowe na mące owsianej z wiśniami |
5. Kolacja |
||||||
Zapiekanka ziemniaczana z czerwoną fasolą, indykiem i mozzarellą z dodatkiem czosnku |
Naleśniki z czerwoną cebulą, kurczakiem i kukurydzą |
Curry z dyni i soczewicy z imbirem posypane świeżą kolendrą podane z ryżem |
Mintaj w cukinii zapiekany z ryżem |
Sałatka tajska z grillowanym łososiem |
Sałatka z granatu, rukoli i pomarańczy |
Sałatka z makaronem ryżowym i tofu |
CityDiet Meat & Vege

Aktualne menu
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
Sobota |
Niedziela |
1. Śniadanie |
||||||
Domowa świąteczna szynka z faszerowanymi jajkami |
Owsianka z malinami i orzechami włoskimi |
Czekoladowe placuszki owsiane w towarzystwie owoców |
Pieczywo z pastą z łososia |
Naleśniki waniliowe z czerwonymi owocami |
Pasta z awokado, jajek i pieczonej papryki, z pieczywem |
Placki marchewkowe z sosem jagodowym |
2. II Śniadanie |
||||||
Indyk z owocami i pomidorem w galarcie |
Sałatka z granatem i komosą |
Frytki z warzyw z dipem pomidorowym |
Ryż z grillowanymi warzywami i cebulą |
Sałatka z fasolą i fankułem |
Owoce zapiekane pod kruszonką z płatków jaglanych |
Sałatka z twarogu wędzonego i pstrąga |
3. Obiad |
||||||
Schab w sosie własnym z kaszą gryczaną i tartą marchewką |
Kasza bulgur z polędwiczkami w sosie koperkowym |
Pierś z kurczaka duszona z marchwią i cebulą z ryżem |
Drobiowe roladki ze szpinakiem i fetą z ziemniakami |
Dorsz pieczony w papilotach z puree z dodatkiem bazylii |
Kurczak z pomarańczami i marchewką z puree z dodatkiem brokuła |
Makaron z kurczakiem, szpinakiem i parmezanem |
4. Deser |
||||||
Mazurek gryczany |
Murzynek bananowy |
Brownie z czerwonej fasoli z wiórkami kokosowymi |
Budyń czekoladowy z winogronami |
Chia pudding z kiwi |
Krem cytrynowy |
Ciasto kokosowe z płatkami ryżowymi |
5. Kolacja |
||||||
Ryz z kolorowymi warzywami |
Zapiekanka ziemniaczana z czerwoną fasolą i mozzarellą |
Amarantus z burakiem i szpinakiem i kozim serem |
Zapiekane pomidory z kaszą jaglaną i serem mozzarella |
Sałatka z makaronem ryżowym i kurczakiem |
Grillowane tortille z paprykowym nadzieniem |
Risotto z zielonym groszkiem i marchewką |
Kolejne menu
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
Sobota |
Niedziela |
1. Śniadanie |
||||||
Pasta twarogowa z papryką i szczypiorkiem z pieczywem |
Pasta z suszonych pomidorów , twarogu i ciecierzycy z pieczywem |
Pasta z awokado, kurczakiem i pomidorami suszonymi z pieczywem |
Placki gryczane z żurawiną, sos jogurtowo-malinowy |
Pieczona owsianka z truskawkami |
Jajeczne babeczki z marchewką, papryką i cebulką i sos jogutrowy |
Pizzerinki z mozzarellą i szynką |
2. II Śniadanie |
||||||
Ryż na mleku roślinnym z jabłkiem i cynamonem |
Pancake na jogurcie z fruzelina owocową |
Sałatka z amarantusem, pieczonymi batatami i pestkami dyni |
Caprese |
Sałatka tajska z grillowanym łososiem |
Kaszka manna z malinami i bananem |
Zupa krem z papryki i kukurydzy z awokado |
3. Obiad |
||||||
Cannelloni z wołowiną i fetą |
Rissotto z orzechami po Toskańsku |
Cannelloni ze szpinakiem i orzechami |
Pieczone ziemniaki z polędwiczkami drobiowymi w jasnym sosie |
Tagliatelle z sosem alfredo |
Potrawka z indyka z gruszkami i ryżem |
Sos neapolitański z makaronem |
4. Deser |
||||||
Jogurtowy serniczek na zimno z owocami |
Trufle ala snickers |
Owsiane ciasteczka marchewkowe |
Jaglany crème brûlée |
Owsiane ciasto na maślance z gruszkami |
Florentynki migdałowe |
Ciasto jogurtowe na mące owsianej z wiśniami |
5. Kolacja |
||||||
Zapiekanka z makaronem, kalafiorem i mozzarellą |
Zielone naleśniki szpinakowe |
Curry z dyni i soczewicy posypane świeżą kolendrą podane z ryżem |
Sałatka z ryżem, brokułami i tuńczykiem. |
Szaszłyki z kurczakiem, papryką i ananasem |
Sałatka z kuskusem i dynią |
Kasza gryczana biała z wędzonym kurczakiem, kukurydzą, ogórkiem i oliwkam |
CityDiet Vege

Aktualne menu
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
Sobota |
Niedziela |
1. Śniadanie |
||||||
Jajka z pastą z suszonych pomidorów i pietruszką |
Owsianka z malinami i orzechami włoskimi |
Czekoladowe placuszki owsiane w towarzystwie owoców |
Pasta z tofu i pietruszki z piczywem |
Naleśniki waniliowe z czerwonymi owocami |
Pasta z awokado, jajek i pieczonej papryki, z pieczywem |
Placki marchewkowe z sosem jagodowym |
2. II Śniadanie |
||||||
Sałatka jajeczna z porem |
Sałatka z granatem i komosą |
Frytki z warzyw z dipem pomidorowym |
Sałatka warzywna z soczewicą |
Sałatka z fasolą i fankułem |
Twarożek z jabłkiem |
Muffiny jajeczne z suszonymi pomidorkami |
3. Obiad |
||||||
Kotlety z soczewicy i pieczarek, puree z ziemniaczano marchewkowe |
Makaron z tofu, dynią, szpinakiem i pomidorami suszonymi |
Wegański gulasz z masłem orzechowym i pieczone ziemniaki |
Zapiekanka wege z dynią i serem kozim |
Ragout z tofu, ryż brązowy do dań |
Tortille z paprykowym nadzieniem |
Makaron z kalafiorem i dynia z czerwonym pesto |
4. Deser |
||||||
Mazurek gryczany |
Murzynek bananowy |
Brownie z czerwonej fasoli z wiórkami kokosowymi |
Budyń czekoladowy z winogronami |
Chia pudding z kiwi |
Krem cytrynowy |
Ciasto kokosowe z płatkami ryżowymi |
5. Kolacja |
||||||
Ryz z kolorowymi warzywami |
Zapiekanka ziemniaczana z czerwoną fasolą i mozzarellą |
Amarantus z burakiem i szpinakiem i kozim serem |
Zapiekane pomidory z kaszą jaglaną i serem mozzarella |
Jaglana zapiekanka z brokułem, pomidorami i cebulą |
Pęczotto z jarmużem i tofu |
Risotto z zielonym groszkiem i marchewką |
Kolejne menu
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
Sobota |
Niedziela |
1. Śniadanie |
||||||
Pasta twarogowa z papryką i szczypiorkiem z pieczywem |
Pasta z suszonych pomidorów , twarogu i ciecierzycy z pieczywem |
Pasta z awokado i pomidorów suszonych z pieczywem |
Placki gryczane z żurawiną, sos jogurtowo-malinowy |
Pieczona owsianka z truskawkami |
Jajeczne babeczki z marchewką, papryką i cebulką i sos jogutrowy |
Pizzerinki z mozzarellą i pieczarkami |
2. II Śniadanie |
||||||
Ryż na mleku roślinnym z jabłkiem i cynamonem |
Pancake na jogurcie z fruzelina owocową |
Sałatka z amarantusem, pieczonymi batatami i pestkami dyni |
Caprese |
Jajka na twardo z warzywami |
Kaszka manna z malinami i bananem |
Zupa krem z papryki i kukurydzy z awokado |
3. Obiad |
||||||
Fusilli z czosnkiem i oliwą |
Rissotto z orzechami po Toskańsku z tofu |
Cannelloni ze szpinakiem i orzechami |
Kotlety ziemniaczano brokułowe z kuskusem |
Tagliatelle z sosem alfredo |
Gulasz z białej fasoli po toskańsku z ryżem |
Sos neapolitański z makaronem |
4. Deser |
||||||
Jogurtowy serniczek na zimno z owocami |
Trufle ala snickers |
Owsiane ciasteczka marchewkowe |
Jaglany crème brûlée |
Owsiane ciasto na maślance z gruszkami |
Florentynki migdałowe |
Ciasto jogurtowe na mące owsianej z wiśniami |
5. Kolacja |
||||||
Zapiekanka z makaronem, kalafiorem i mozzarellą |
Zielone naleśniki szpinakowe |
Curry z dyni i soczewicy posypane świeżą kolendrą podane z ryżem |
Sałatka z ciecierzycy, fasolki szparagowej i suszonych pomidorów |
Pieczone bataty z serem feta i granatem |
Sałatka z kuskusem i dynią |
Kasza gryczana biała z kukurydzą, ogórkiem i oliwkami |
CityDiet Vege & Fish

Aktualne menu
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
Sobota |
Niedziela |
1. Śniadanie |
||||||
Jajka faszerowane pastą chrzanową z łososiem wędzonym i rzodkiewką, |
Owsianka z malinami i orzechami włoskimi |
Czekoladowe placuszki owsiane w towarzystwie owoców |
Pieczywo z pastą z łososia |
Naleśniki waniliowe z czerwonymi owocami |
Pasta z awokado, jajek i pieczonej papryki, z pieczywem |
Placki marchewkowe z sosem jagodowym |
2. II Śniadanie |
||||||
Sałatka jajeczna z porem |
Sałatka z granatem i komosą |
Sałatka z tuńczykiem, ananasem i makaronem |
Sałatka warzywna z soczewicą |
Sałatka z fasolą i fankułem |
Owoce zapiekane pod kruszonką z płatków jaglanych |
Sałatka z twarogu wędzonego i pstrąga |
3. Obiad |
||||||
Kotlety z soczewicy i pieczarek, puree z ziemniaczano marchewkowe |
Dorsz z koperkiem, sokiem z cytryny i czosnkiem z pieczonymi ziemniakami |
Wegański gulasz z masłem orzechowym i pieczone ziemniaki |
Zapiekanka z dynią i pstrągiem |
Dorsz pieczony w papilotach z puree z dodatkiem bazylii |
Dorsz z pomarańczami i marchewką z puree z dodatkiem brokuła |
Makaron z kalafiorem i dynia z czerwonym pesto |
4. Deser |
||||||
Mazurek gryczany |
Murzynek bananowy |
Brownie z czerwonej fasoli z wiórkami kokosowymi |
Budyń czekoladowy z winogronami |
Chia pudding z kiwi |
Krem cytrynowy |
Ciasto kokosowe z płatkami ryżowymi |
5. Kolacja |
||||||
Ryz z kolorowymi warzywami |
Zapiekanka ziemniaczana z czerwoną fasolą i mozzarellą |
Amarantus z burakiem i szpinakiem i kozim serem |
Zapiekane pomidory z kaszą jaglaną i serem mozzarella |
Jaglana zapiekanka z brokułem, pomidorami i cebulą |
Grillowane tortille z paprykowym nadzieniem |
Risotto z zielonym groszkiem i marchewką |
Kolejne menu
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
Sobota |
Niedziela |
1. Śniadanie |
||||||
Pasta twarogowa z papryką i szczypiorkiem z pieczywem |
Pasta z suszonych pomidorów , twarogu i ciecierzycy z pieczywem |
Pasta z awokado i pomidorów suszonych z pieczywem |
Placki gryczane z żurawiną, sos jogurtowo-malinowy |
Pieczona owsianka z truskawkami |
Jajeczne babeczki z marchewką, papryką i cebulką i sos jogutrowy |
Pizzerinki z mozzarellą i pieczarkami |
2. II Śniadanie |
||||||
Ryż na mleku roślinnym z jabłkiem i cynamonem |
Pancake na jogurcie z fruzelina owocową |
Sałatka z amarantusem, pieczonymi batatami i pestkami dyni |
Caprese |
Jajka na twardo z warzywami |
Kaszka manna z malinami i bananem |
Zupa krem z papryki i kukurydzy z awokado |
3. Obiad |
||||||
Fusilli z czosnkiem i oliwą |
Rissotto z orzechami po Toskańsku z tofu |
Cannelloni ze szpinakiem i orzechami |
Kotlety ziemniaczano brokułowe z kuskusem |
Tagliatelle z sosem alfredo |
Gulasz z białej fasoli po toskańsku z ryżem |
Sos neapolitański z makaronem |
4. Deser |
||||||
Jogurtowy serniczek na zimno z owocami |
Trufle ala snickers |
Owsiane ciasteczka marchewkowe |
Jaglany crème brûlée |
Owsiane ciasto na maślance z gruszkami |
Florentynki migdałowe |
Ciasto jogurtowe na mące owsianej z wiśniami |
5. Kolacja |
||||||
Zapiekanka z makaronem, kalafiorem i mozzarellą |
Zielone naleśniki szpinakowe |
Curry z dyni i soczewicy posypane świeżą kolendrą podane z ryżem |
Sałatka z ciecierzycy, fasolki szparagowej i suszonych pomidorów |
Pieczone bataty z serem feta i granatem |
Sałatka z kuskusem i dynią |
Kasza gryczana biała z kukurydzą, ogórkiem i oliwkami |
CityDiet Gluten Free

Aktualne menu
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
Sobota |
Niedziela |
1. Śniadanie |
||||||
Domowa świąteczna szynka z faszerowanymi jajkami |
Owsianka z malinami i orzechami włoskimi |
Czekoladowe placuszki owsiane w towarzystwie owoców |
Pieczywo bezglutenowe z pastą z łososia |
Pancake na jogurcie z frużeliną |
Pasta z awokado, jajek i pieczonej papryki, z pieczywem bezglutenowym |
Placki marchewkowe z sosem jagodowym |
2. II Śniadanie |
||||||
Sałatka jajeczna z porem |
Sałatka z granatem i komosą |
Sałatka z tuńczykiem, ananasem i makaronem bezglutenowym |
Owoce z musem bananowym |
Sałatka z fasolą i fankułem |
Twarożek z jabłkiem |
Muffiny jajeczne z suszonymi pomidorkami |
3. Obiad |
||||||
Schab w sosie własnym z kaszą gryczaną i tartą marchewką |
Kasza jaglana z polędwiczkami w sosie koperkowym |
Wegański gulasz z masłem orzechowym i pieczone ziemniaki |
Drobiowe roladki ze szpinakiem i fetą z ziemniakami |
Dorsz pieczony w papilotach z puree z dodatkiem bazylii |
Kurczak z pomarańczami i marchewką z puree z dodatkiem brokuła |
Makaron z kurczakiem, szpinakiem i parmezanem bez glutenu |
4. Deser |
||||||
Mazurek gryczany |
Murzynek bananowy na mące owsianej |
Brownie z czerwonej fasoli z wiórkami kokosowymi |
Budyń czekoladowy z winogronami |
Chia pudding z kiwi |
Krem cytrynowy |
Ciasto kokosowe z płatkami ryżowymi |
5. Kolacja |
||||||
Ryz z kolorowymi warzywami |
Zapiekanka ziemniaczana z czerwoną fasolą i mozzarellą |
Amarantus z burakiem i szpinakiem i kozim serem |
Zapiekane pomidory z kaszą jaglaną i serem mozzarella |
Sałatka z makaronem ryżowym i kurczakiem |
Grillowane tortille z paprykowym nadzieniem - bezglutenowa |
Risotto z zielonym groszkiem i marchewką |
Kolejne menu
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
Sobota |
Niedziela |
1. Śniadanie |
||||||
Pieczywo z pasta twarogowa oraz kurczakiem |
Chleb bezglutenowy z pastą z twarogu i tuńczyka |
Pasta z awokado, kurczakiem i pomidorami suszonymi z pieczywem bezglutenowym |
Placki gryczane z żurawiną, sos jogurtowo-malinowy |
Pieczona owsianka z truskawkami |
Jajeczne babeczki z marchewką, papryką i cebulką i sos jogutrowy |
Pizzerinki z mozzarellą i szynką |
2. II Śniadanie |
||||||
Ryż na mleku roślinnym z jabłkiem i cynamonem |
Pancake na jogurcie z fruzelina owocową |
Włoska frittata |
Caprese |
Sałatka tajska z grillowanym łososiem |
Jaglanka z owocami i jagodami goi |
Zupa krem z papryki i kukurydzy z awokado |
3. Obiad |
||||||
Fusilli z czosnkiem i oliwą bezglutenowe |
Rissotto z orzechami po Toskańsku |
Kurczak w sosie szpinakowym z gorgonzolą i makaronem ryżowym |
Pieczone ziemniaki z polędwiczkami drobiowymi w jasnym sosie |
Makaron bezglutenowy z sosem alfredo |
Potrawka z indyka z gruszkami i ryżem |
Sos neapolitański z makaronem bezglutenowym |
4. Deser |
||||||
Jogurtowy serniczek na zimno z owocami |
Trufle ala snickers |
Owsiane ciasteczka marchewkowe |
Budyń jaglany kokosowo-bananowy |
Owsiane ciasto na maślance z gruszkami |
Florentynki migdałowe |
Ciasto jogurtowe na mące owsianej z wiśniami |
5. Kolacja |
||||||
Zapiekanka z makaronem bezglutowym, kalafiorem i mozzarellą oraz indykiem |
Szpinakowe naleśniki |
Curry z dyni i soczewicy posypane świeżą kolendrą podane z ryżem |
Sałatka z ryżem, brokułami i tuńczykiem. |
Szaszłyki z kurczakiem, papryką i ananasem |
Sałatka z komosą i dynią |
Kasza gryczana biała z wędzonym kurczakiem, kukurydzą, ogórkiem i oliwkam |
CityDiet Sport

Aktualne menu
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
Sobota |
Niedziela |
1. Śniadanie |
||||||
Domowa świąteczna szynka z faszerowanymi jajkami |
Owsianka z malinami i orzechami włoskimi i sosem truskawkowym |
Czekoladowe placuszki owsiane, mus twarogowo bananowy |
Pieczywo z pastą z łososia |
Jajka na twardo i pata twarogowa z pieczywem |
Pasta z awokado, jajek i pieczonej papryki, z pieczywem |
Placki marchewkowe i twaróg malinowy |
2. II Śniadanie |
||||||
Indyk z owocami i pomidorem w galarcie |
Sałatka z granatem , komosą i kurczakiem |
Sałatka z tuńczykiem, ananasem i makaronem |
Sałatka warzywna z soczewicą i kurczakiem |
Sałatka z fasolą i fankułem z dodatkiem kurczaka |
Chili con carne z indyka |
Sałatka z twarogu wędzonego i pstrąga |
3. Obiad |
||||||
Schab w sosie własnym z kaszą i surówką z jabłka i marchewki |
Kasza bulgur z polędwiczkami w sosie koperkowym |
Pierś z kurczaka duszona z marchwią i cebulą z ryżem |
Drobiowe roladki ze szpinakiem i fetą z ziemniakami |
Dorsz pieczony w papilotach, Pieczone ziemniaki |
Kurczak z pomarańczami i marchewką z puree z dodatkiem brokuła |
Makaron z kurczakiem, szpinakiem i parmezanem |
4. Deser |
||||||
Mazurek gryczany |
Murzynek bananowy |
Brownie z czerwonej fasoli z wiórkami kokosowymi |
Budyń czekoladowy z winogronami |
Chia pudding z kiwi |
Krem cytrynowy |
Ciasto kokosowe z płatkami ryżowymi |
5. Kolacja |
||||||
Ryz z kolorowymi warzywami |
Makaron porem, pieczarkami i kurczakiem |
Amarantus z burakiem i szpinakiem i kozim serem |
Zapiekane pomidory z kaszą jaglaną i serem mozzarella |
Sałatka z makaronem ryżowym i kurczakiem |
Grillowane tortille z paprykowym nadzieniem z dodatkiem kurczaka |
Risotto z zielonym groszkiem i marchewką z kurczakiem |
Kolejne menu
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
Sobota |
Niedziela |
1. Śniadanie |
||||||
Pieczywo z pasta twarogowa oraz kurczakiem |
Chleb bezglutenowy z pastą z twarogu i tuńczyka |
Pasta z awokado, kurczakiem i pomidorami suszonymi z pieczywem bezglutenowym |
Placki gryczane z żurawiną, sos jogurtowo-malinowy |
Pieczona owsianka z truskawkami |
Jajeczne babeczki z marchewką, papryką i cebulką i sos jogutrowy |
Pizzerinki z mozzarellą i szynką |
2. II Śniadanie |
||||||
Ryż na mleku roślinnym z jabłkiem i cynamonem |
Pancake na jogurcie z fruzelina owocową |
Włoska frittata |
Caprese |
Sałatka tajska z grillowanym łososiem |
Jaglanka z owocami i jagodami goi |
Zupa krem z papryki i kukurydzy z awokado |
3. Obiad |
||||||
Fusilli z czosnkiem i oliwą bezglutenowe |
Rissotto z orzechami po Toskańsku |
Kurczak w sosie szpinakowym z gorgonzolą i makaronem ryżowym |
Pieczone ziemniaki z polędwiczkami drobiowymi w jasnym sosie |
Makaron bezglutenowy z sosem alfredo |
Potrawka z indyka z gruszkami i ryżem |
Sos neapolitański z makaronem bezglutenowym |
4. Deser |
||||||
Jogurtowy serniczek na zimno z owocami |
Trufle ala snickers |
Owsiane ciasteczka marchewkowe |
Budyń jaglany kokosowo-bananowy |
Owsiane ciasto na maślance z gruszkami |
Florentynki migdałowe |
Ciasto jogurtowe na mące owsianej z wiśniami |
5. Kolacja |
||||||
Zapiekanka z makaronem bezglutowym, kalafiorem i mozzarellą oraz indykiem |
Szpinakowe naleśniki |
Curry z dyni i soczewicy posypane świeżą kolendrą podane z ryżem |
Sałatka z ryżem, brokułami i tuńczykiem. |
Szaszłyki z kurczakiem, papryką i ananasem |
Sałatka z komosą i dynią |
Kasza gryczana biała z wędzonym kurczakiem, kukurydzą, ogórkiem i oliwkam |