Aktualne menu
Sprawdź, jak będzie wyglądała Twoja aktualna dieta.
Kliknij na interesującą Cię dietę, by wyświetlić aktualne i przyszłe menu
CityDiet Stay Healthy

Aktualne menu
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
Sobota |
Niedziela |
1. Śniadanie |
||||||
"tatar" z suszonych pomidorów z czosnkiem |
Owsianka z owocami goi, migdałami i gruszką |
Pasta z twarogu i łososia z pieczywem |
Kasza jaglana z malinami i miodem |
Pasta jajeczna z groszkiem z pieczywem |
Pancake na jogurcie z frużelina malinową |
Pieczona owsianka z malinami, żurawiną i miodem |
2. II Śniadanie |
||||||
Chia jogurt z malinami i bananem |
Naleśniki orkiszowe z miodem |
Słodko kwaśna sałatka z soczewicy i czerwonej kapusty z dodatkiem miodu |
Sałatka z granatem i komosą |
Kuskus pikantny z warzywami i pestkami dyni |
Pasztet wegetariański z pieczarkami i sosem jogurtowym. |
Jajeczne babeczki z papryką i cebulką i sosem jogurtowym |
3. Obiad |
||||||
Ragout z schabem i ryżem |
Makaron tagiatelle z polędwiczkami z dodatkiem czosnku i mango |
Indyk w delikatnym sosie z groszkiem, cebulką z ryżem |
Karbonada wołowa z puree |
Dorsz z koperkiem i cytrynowym ryżem |
Indyk w marynacie miodowej z ziemniakami i gotowanymi warzywami |
Frytki z batatów z kurczakiem i salsą pomidorową z chili |
4. Deser |
||||||
Ciasto kokosowe z płatkami ryżowymi |
Babeczki dyniowo - pomarańczowe z musem śliwkowym |
Fit sernik |
Mus bananowy z owocami |
Czekoladowe brownie |
Tarta z budyniem bananowym z malinami |
Ciasto jogurtowe z śliwką na mące owsianej |
5. Kolacja |
||||||
Sałatka z kaszy bulgur, fasoli z dodatkiem imbiru i czerwonej cebuli |
Komosa ryżowa z awokado, cebulą i pomarańczą |
Mussaka warzywna z serem kozim |
Brokułowo-szpinakowy makaron z czosnkiem |
Risotto z melonem, papryką i tymiankiem z dodatkiem miodu |
Sałatka z komosą, cebulą czerwoną, dynią i topinamburem |
Makaron ryżowy z warzywami, sezamem i sosem miodowym |
Kolejne menu
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
Sobota |
Niedziela |
1. Śniadanie |
||||||
Ryż na mleku z miodem, jabłkiem i cynamonem |
Pasta frijoles refritos z pieczywem |
Pasta z pieczonej papryki i awokado z pieczywem |
Owsianka z żurawiną i daktylami |
Pasta z twarogu i pieczonej dyni z czosnkiem i pieczywo |
Pasta z kalafiorowa z jajkiem na pieczywie |
Grillowane tortille z guacamole i cebulą |
2. II Śniadanie |
||||||
Sałatka ze szpinaku, czerwonej cebuli z daktylami i grzankami |
Cukinia z awokado i salsą pico de pepino |
Jogurt malinowy z płatkami jaglanymi i żurawiną |
Krem z dyni |
Czekoladowo-orzechowe placuszki owsiane z sosem jogurtowym |
Babeczki ze szpinakiem i serem feta z sosem jogurtowym |
Lekka sałatka z kaszą pęczak i burakami z dodatkiem pomarańczy |
3. Obiad |
||||||
Schab w aromatycznym sosie z kasza gryczaną i surówka z kiszonego ogórka |
Indyk w sosie żurawinowym z kaszą bulgur |
Enchiladas z kurczaka |
Aromatyczna czosnkowa zapiekanka z brokułem i kurczakiem |
Chili con carne z batatami |
Burrito z wieprzowiną |
Kurczak w chili z ryżem w warzywach |
4. Deser |
||||||
Trufle czekoladowe z dodatkiem tequili i pomarańczy |
Ciasto z bakaliami na mące owsianej |
Pudding ryżowy z pomarańczą |
Czekoladowa rozkosz |
Ciasto jogurtowe na mące owsianej z wiśniami |
Sałatka owocowa z miodem |
Ciasto marchewkowe z mąka migdałową |
5. Kolacja |
||||||
Makaron ryżowy z krewetkami , orzechami nerkowca i imbirem |
Pikantna sałatka ryżowa z czosnkiem i miodem |
Keks z warzywami i sosem jogurtowym |
Fajita z chorizo |
Krewetki w chili w sałatce z grillowanym ananasem i kolendrą |
Ryba z meksykańską sałatką z kukurydzy i czerwonej cebuli |
Makaron z brukselką, kozim serem i natka pietruszki |
CityDiet Meat & Vege

Aktualne menu
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
Sobota |
Niedziela |
1. Śniadanie |
||||||
"Tatar" z suszonych pomidorów |
Owsianka z owocami goi, migdałami i gruszką |
Pasta z twarogu i łososia z pieczywem |
Kasza jaglana z malinami i miodem |
Pasta jajeczna z groszkiem z pieczywem |
Pancake na jogurcie z frużelina malinową |
Pieczona owsianka z malinami i migdałami |
2. II Śniadanie |
||||||
Chia jogurt z malinami i bananem |
Omlet z indykiem i groszkiem |
Słodko kwaśna sałatka z soczewicy i czerwonej kapusty |
Sałatka z dynią, serem feta i szynką parmeńską |
Kuskus pikantny z warzywami |
Pasztet wegetariański z pieczarkami i sosem jogurtowym |
Marchewkowe babeczki z kurczakiem i sosem jogurtowym |
3. Obiad |
||||||
Ragout z schabem i ryżem |
Makaron tagiatelle z polędwiczkami i mango |
Indyk w delikatnym sosie z groszkiem z ryżem |
Karbonada wołowa z puree |
Dorsz z koperkiem, sokiem z cytryny i czosnkiem z ziemniakami |
Schab z śliwniki w towarzystwie ziemniaków |
Frytki z batatów z kurczakiem i salsą pomidorową |
4. Deser |
||||||
Ciasto kokosowe z płatkami ryżowymi |
Babeczki dyniowo - pomarańczowe z musem śliwkowym |
Fit sernik |
Mus bananowy z owocami |
Czekoladowe brownie |
Tarta z budyniem bananowym z malinami |
Ciasto jogurtowe z śliwką na mące owsianej |
5. Kolacja |
||||||
Sałatka z selera naciowego z winogronami i kuskus |
Komosa ryżowa z awokado i pomarańczą |
Mussaka warzywna z serem kozim |
Brokułowo-szpinakowy makaron |
Risotto z indykiem i tymiankiem |
Kasza jaglana z suszonymi pomidorami, szpinakiem i serem Feta |
Makaron ryżowy z warzywami, sezamem |
Kolejne menu
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
Sobota |
Niedziela |
1. Śniadanie |
||||||
Owsianka z owocami |
Pasta frijoles refritos z pieczywem |
Pasta z twarogu i tuńczyka z pieczywem |
Owsianka z żurawiną i daktylami |
Pasta z twarogu i pieczonej dyni z pieczywem |
Pasta z kalafiorowa z jajkiem na pieczywie |
Grillowane tortille z guacamole |
2. II Śniadanie |
||||||
Sałatka ze szpinaku z daktylami i grzankami |
Roladki z cukinii z salsą pico de pepino |
Jogurt malinowy z płatkami jaglanymi |
Krem z dyni |
Czekoladowo-orzechowe placuszki owsiane |
Babeczki ze szpinakiem i serem feta |
Lekka sałatka z kaszą pęczak i burakami |
3. Obiad |
||||||
Schab w aromatycznym sosie z kasza gryczaną i fasolką |
Indyk w sosie żurawinowym z kaszą bulgur |
Enchiladas z kurczaka |
Aromatyczna zapiekanka z brokułem i kurczakiem |
Chili con carne z batatami |
Burrito z wieprzowiną |
Kurczak w chili z ryżem w warzywach |
4. Deser |
||||||
Trufle czekoladowe z dodatkiem tequili i pomarańczy |
Ciasto z bakaliami na mące owsianej |
Pudding ryżowy z bananami |
Czekoladowa rozkosz |
Ciasto jogurtowe na mące owsianej z wiśniami |
Sałatka owocowa z miodem |
Ciasto marchewkowe z mąka migdałową |
5. Kolacja |
||||||
Makaron ryżowy z ogórkiem w orientalnym sosie |
Pikantna sałatka ryżowa |
Keks z warzywami i sosem jogurtowym |
Fajita z chorizo |
Krewetki w chili w sałatce z grillowanym ananasem i kolendrą |
Ryba z meksykańską sałatką z kukurydzy |
Makaron z brukselką i kozim serem |
CityDiet Vege

Aktualne menu
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
Sobota |
Niedziela |
1. Śniadanie |
||||||
"Tatar" z suszonych pomidorów |
Owsianka z owocami goi i migdałami |
Pasta z twarogu i dyni z pieczywem |
Kasza jaglana z malinami i miodem |
Pasta jajeczna z groszkiem z pieczywem |
Pancake na jogurcie z frużelina malinową |
Pieczona owsianka z malinami i migdałami |
2. II Śniadanie |
||||||
Chia jogurt z malinami i bananem |
Naleśniki orkiszowe z miodem |
Słodko kwaśna sałatka z soczewicy i czerwonej kapusty |
Sałatka z dynia kozim serem i orzechami |
Kuskus pikantny z warzywami |
Pasztet wegetariański z pieczarkami i sosem jogurtowym |
Marchewkowe babeczki z sosem jogurtowym |
3. Obiad |
||||||
Makaron w sosie pomidorowym z cukinią |
Makaron tagiatelle z tofu, papryką i mango |
Wegańskie leczo ze śliwką i ryżem |
Kotlety z kaszy gryczanej i twarogu z warzywami |
Buraczane naleśniki z suszonymi pomidorami i mozzarellą |
Pilaw z kalafiorem, ananasem i soczewicą. |
Gzik z ziemniakami i mizerią |
4. Deser |
||||||
Ciasto kokosowe z płatkami ryżowymi |
Babeczki dyniowo - pomarańczowe z musem śliwkowym |
Fit sernik |
Mus bananowy z owocami |
Czekoladowe brownie |
Tarta z budyniem bananowym z malinami |
Ciasto jogurtowe z śliwką na mące owsianej |
5. Kolacja |
||||||
Wytrawne placki z twarogu wędzonego i brokułu |
Komosa ryżowa z awokado i pomarańczą |
Mussaka warzywna z serem kozim |
Brokułowo-szpinakowy makaron |
Risotto z melonem, papryką i tymiankiem |
Kasza jaglana z suszonymi pomidorami, szpinakiem i serem Feta |
Makaron ryżowy z warzywami, sezamem |
Kolejne menu
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
Sobota |
Niedziela |
1. Śniadanie |
||||||
Owsianka z owocami |
Pasta frijoles refritos z pieczywem |
Pasta z jajek, twarogu i świeżych ziół z pieczywem |
Owsianka z żurawiną i daktylami |
Pasta z twarogu i buraka z pieczywem |
Pasta z kalafiorowa z jajkiem na pieczywie |
Grillowane tortille z guacamole |
2. II Śniadanie |
||||||
Sałatka ze szpinaku z daktylami i grzankami |
Roladki z cukinii z salsą pico de pepino |
Jogurt malinowy z płatkami jaglanymi |
Krem z dyni |
Czekoladowo-orzechowe placuszki owsiane |
Babeczki ze szpinakiem i serem feta |
Lekka sałatka z kaszą pęczak i burakami |
3. Obiad |
||||||
Kotlety z soczewicy i batatów z pikantną salsa i puree z dodatkiem groszku |
Cukinia zapiekana z pomidorami, mozzarellą i ziołami z ziemniaczkami |
Enchiladas z fasolą |
Placki z cukinia i kukurydzą z salsą meksykańską |
Chilli sin carne z batatami |
Wegetariańskie burrito |
Tofu w sosie chili z awokado i cukinią |
4. Deser |
||||||
Trufle czekoladowe z dodatkiem tequili i pomarańczy |
Ciasto z bakaliami na mące owsianej |
Pudding ryżowy z bananami |
Czekoladowa rozkosz z gruszką |
Ciasto jogurtowe na mące owsianej z wiśniami |
Owoce z miodem |
Ciasto marchewkowe z mąka migdałową |
5. Kolacja |
||||||
Makaron z tofu, pomidorami i kaki |
Pikantna sałatka ryżowa |
Keks z warzywami i sosem jogurtowym |
Twarożek z warzywami |
Kolorowe gryczotto z wędzonym tofu |
Sałatka z grillowanej kukurydzy z tofu |
Makaron z brukselką i kozim serem |
CityDiet Vege & Fish

Aktualne menu
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
Sobota |
Niedziela |
1. Śniadanie |
||||||
"Tatar" z suszonych pomidorów |
Owsianka z owocami goi, migdałami i gruszką |
Pasta z twarogu i łososia z pieczywem |
Kasza jaglana z malinami i miodem |
Pasta jajeczna z groszkiem z pieczywem |
Pancake na jogurcie z frużelina malinową |
Pieczona owsianka z malinami i migdałami |
2. II Śniadanie |
||||||
Chia jogurt z malinami i bananem |
Naleśniki orkiszowe z miodem |
Słodko kwaśna sałatka z soczewicy i czerwonej kapusty |
Sałatka z dynia kozim serem i orzechami |
Kuskus pikantny z warzywami |
Pasztet wegetariański z pieczarkami i sosem jogurtowym |
Marchewkowe babeczki z kurczakiem i sosem jogurtowym |
3. Obiad |
||||||
Ragout rybne z warzywami |
Makaron tagiatelle z krewetkami i mango |
Ryba w delikatnym sosie z groszkiem z ryżem |
Kotlety z kaszy gryczanej i twarogu z warzywami |
Dorsz z koperkiem, sokiem z cytryny i czosnkiem z ziemniakami |
Risotto z czerwoną cebulą, pstrągiem i rozmarynem |
Frytki z batatów z mintajem w tymianku |
4. Deser |
||||||
Ciasto kokosowe z płatkami ryżowymi |
Babeczki dyniowo - pomarańczowe z musem śliwkowym |
Fit sernik |
Mus bananowy z owocami |
Czekoladowe brownie |
Tarta z budyniem bananowym z malinami |
Ciasto jogurtowe z śliwką na mące owsianej |
5. Kolacja |
||||||
Sałatka z selera naciowego z winogronami i kuskus |
Komosa ryżowa z awokado i pomarańczą |
Mussaka warzywna z serem kozim |
Brokułowo-szpinakowy makaron z pstrągiem |
Risotto z melonem, papryką i tymiankiem |
Kasza jaglana z suszonymi pomidorami, szpinakiem i serem Feta |
Makaron ryżowy z warzywami, sezamem |
Kolejne menu
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
Sobota |
Niedziela |
1. Śniadanie |
||||||
Owsianka z owocami |
Pasta frijoles refritos z pieczywem |
Pasta z twarogu i tuńczyka z pieczywem |
Owsianka z żurawiną i daktylami |
Pasta orzechowa z ciecierzycy z pieczywem |
Pasta z kalafiorowa z jajkiem na pieczywie |
Grillowane tortille z guacamole z tuńczykiem |
2. II Śniadanie |
||||||
Sałatka ze szpinaku z daktylami i grzankami |
Roladki z cukinii z salsą pico de pepino |
Jogurt malinowy z płatkami jaglanymi |
Krem z dyni |
Czekoladowo-orzechowe placuszki owsiane |
Babeczki ze szpinakiem i serem feta |
Lekka sałatka z kaszą pęczak i burakami |
3. Obiad |
||||||
Kotlety z soczewicy i batatów z pikantną salsa i puree z dodatkiem groszku |
Dorsz duszony z papryką i pieczarkami z kaszą bulgur |
Enchiladas z fasolą |
Placki z cukinia i kukurydzą z salsą meksykańską |
Risotto z czerwoną cebulą, pstrągiem i rozmarynem |
Wegetariańskie burrito |
Tofu w sosie chili z awokado i cukinią |
4. Deser |
||||||
Trufle czekoladowe z dodatkiem tequili i pomarańczy |
Ciasto z bakaliami na mące owsianej |
Pudding ryżowy z bananami |
Czekoladowa rozkosz z gruszką |
Ciasto jogurtowe na mące owsianej z wiśniami |
Sałatka owocowa z miodem |
Ciasto marchewkowe z mąka migdałową |
5. Kolacja |
||||||
Makaron ryżowy z krewetkami |
Pikantna sałatka ryżowa |
Keks z warzywami i sosem jogurtowym |
Pieczona ryba z salsa pomidorową i warzywami |
Krewetki w chili w sałatce z grillowanym ananasem i kolendrą |
Ryba z meksykańską sałatką z kukurydzy |
Makaron z brukselką i kozim serem |
CityDiet Gluten Free

Aktualne menu
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
Sobota |
Niedziela |
1. Śniadanie |
||||||
"Tatar" z suszonych pomidorów z pieczywem bezglutenowym |
Owsianka z owocami goi, migdałami i gruszką |
Pasta z twarogu i łososia z pieczywem bezglutenowym |
Kasza jaglana z malinami i miodem |
Pasta jajeczna z groszkiem z pieczywem |
Pancake na jogurcie z frużelina malinową |
Pieczona owsianka z malinami i migdałami z dodatkiem winogron |
2. II Śniadanie |
||||||
Chia jogurt z malinami i bananem |
Omlet z indykiem i groszkiem |
Słodko kwaśna sałatka z soczewicy i czerwonej kapusty |
Sałatka z dynią, serem feta i szynką parmeńską |
Sałatka owocowa z nerkowcami |
Pasztet wegetariański z pieczarkami i sosem jogurtowym |
Marchewkowe babeczki z kurczakiem i sos ziołowy na jogurcie |
3. Obiad |
||||||
Ragout z schabem i ryżem |
Makaron bezglutenowy z polędwiczkami i mango |
Indyk w delikatnym sosie z groszkiem z ryżem |
Karbonada wołowa z puree |
Dorsz z koperkiem, sokiem z cytryny i czosnkiem z ziemniakami |
Schab z śliwniki w towarzystwie ziemniaków |
Frytki z batatów z kurczakiem i salsą pomidorową |
4. Deser |
||||||
Ciasto kokosowe z płatkami ryżowymi |
Babeczki dyniowo - pomarańczowe z musem śliwkowym |
Fit sernik |
Mus bananowy z owocami |
Czekoladowe brownie |
Tarta z budyniem bananowym z malinami |
Ciasto jogurtowe z śliwką na mące owsianej |
5. Kolacja |
||||||
Sałatka z selera naciowego z winogronami i quinoa |
Komosa ryżowa z awokado i pomarańczą |
Mussaka warzywna z serem kozim |
Brokułowo-szpinakowy makaron bezglutenowy z pstrągiem |
Risotto z melonem, papryką i tymiankiem |
Kasza jaglana z suszonymi pomidorami, szpinakiem i serem Feta |
Makaron ryżowy z warzywami, sezamem |
Kolejne menu
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
Sobota |
Niedziela |
1. Śniadanie |
||||||
Bezglutenowa owsianka z owocami |
Pasta frijoles refritos z pieczywem bezglutenowym |
Pasta z twarogu i tuńczyka z pieczywem bezglutenowym |
Owsianka z żurawiną i daktylami |
Pasta z twarogu i pieczonej dyni z pieczywem bezglutenowym |
Pasta z kalafiorowa z jajkiem na pieczywie bezglutenowym |
Grillowane tortille bezglutenowe z guacamole |
2. II Śniadanie |
||||||
Sałatka ze szpinaku z daktylami i bezglutenowymi grzankami |
Roladki z cukinii z salsą pico de pepino |
Jogurt malinowy z płatkami jaglanymi |
Krem z dyni |
Czekoladowo-orzechowe placuszki owsiane |
Bezglutenowe babeczki ze szpinakiem i serem feta |
Lekka sałatka z dzikim ryżem, burakami i pomarańczą |
3. Obiad |
||||||
Schab w aromatycznym sosie z kasza gryczaną i fasolką |
Dorsz duszony z pieczarkami i papryką z makaronem |
Enchiladas z kurczaka ( bezglutenowe) |
Aromatyczna bezglutenowa zapiekanka z brokułem i kurczakiem |
Chili con carne z batatami |
Burrito z wieprzowiną - bezglutenowe |
Bataty pieczone z kurczakiem w chili |
4. Deser |
||||||
Trufle czekoladowe z dodatkiem tequili i pomarańczy |
Ciasto z bakaliami na mące owsianej |
Pudding ryżowy z bananami |
Czekoladowy rozkosz |
Ciasto jogurtowe na mące owsianej z wiśniami |
Sałatka owocowa z miodem |
Ciasto marchewkowe z mąka migdałową |
5. Kolacja |
||||||
Makaron ryżowy z ogórkiem w orientalnym sosie |
Pikantna sałatka ryżowa |
Makaron z dynią i serem parmezanem |
Fajita z chorizo |
Krewetki w chili w sałatce z grillowanym ananasem i kolendrą |
Ryba z meksykańską sałatką z kukurydzy |
Makaron bezglutenowy z brukselką i kozim serem |
CityDiet Sport

Aktualne menu
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
Sobota |
Niedziela |
1. Śniadanie |
||||||
Jajka sadzone w towarzystwie suszonych pomidorów i pieczywa |
Owsianka z odzywka proteinowa i gruszką z miodem |
Pasta z twarogu i łososia z pieczywem |
Kasza jaglana z malinami i miodem |
Pasta jajeczna z groszkiem z pieczywem |
Pancake na jogurcie z frużelina malinową |
Pieczona owsianka z musem twarogowym |
2. II Śniadanie |
||||||
Duszony kurczak z jabłkiem i żurawiną, kasza gryczana z pietruszką |
Omlet z indykiem i groszkiem |
Pizzerinki z mozzarellą i pieczarkami |
Sałatka z dynią, serem feta i szynką parmeńską |
Kuskus pikantny z warzywami i grillowanym kurczakiem |
Komosa i grillowane warzywami z kurczakiem |
Marchewkowe babeczki z kurczakiem i sosem jogurtowym |
3. Obiad |
||||||
Ragout z schabem i ryżem |
Makaron tagiatelle z polędwiczkami i mango |
Indyk w delikatnym sosie z groszkiem z ryżem |
Karbonada wołowa z puree |
Dorsz z koperkiem i cytrynowym ryżem |
Kasza bulgur ze schabem w śliwkach |
Frytki z batatów z kurczakiem i salsą pomidorową |
4. Deser |
||||||
Ciasto kokosowe z płatkami ryżowymi |
Babeczki dyniowo - pomarańczowe z musem śliwkowym |
Fit sernik |
Mus bananowy z owocami |
Czekoladowe brownie |
Tarta z budyniem bananowym z malinami |
Ciasto jogurtowe z śliwką na mące owsianej |
5. Kolacja |
||||||
Makaron w sosie grzybowym z kurczakiem |
Komosa ryżowa z awokado i kurczakiem |
Mussaka warzywna z serem kozim |
Brokułowo-szpinakowy makaron |
Risotto z indykiem i tymiankiem |
Makaron ryżowy z krewetkami |
Makaron ryżowy z warzywami, kurczakiem, sezamem |
Kolejne menu
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
Sobota |
Niedziela |
1. Śniadanie |
||||||
Ryż na mleku z miodem, jabłkiem i cynamonem |
Pasta frijoles refritos z pieczywem |
Pasta z twarogu i tuńczyka z pieczywem |
Pieczona owsianka z bananem i winogronami |
Czekoladowo-orzechowe placuszki owsiane z sosem jogurtowym |
Pasta z kalafiorowa z jajkiem na pieczywie |
Grillowane tortille z guacamole i kurczakiem |
2. II Śniadanie |
||||||
Sałatka ze szpinaku z daktylami i grillowany indyk |
Meksykańskie roladki z salsą mango i kurczakiem |
Koktajl malinowy z płatkami jaglanymi i odżywką |
Fajita z chorizo |
Pasta z twarogu i pieczonej dyni z pieczywem i warzywami |
Naleśniki z bananowym twarogiem |
Lekka sałatka z kaszą pęczak, indykiem i pomarańczą |
3. Obiad |
||||||
Schab w aromatycznym sosie z kasza gryczaną i fasolką |
Indyk w sosie żurawinowym z kaszą bulgur |
Enchiladas z kurczaka |
Aromatyczna zapiekanka z brokułem i kurczakiem |
Chili con carne z batatami |
Burrito z wieprzowiną |
Kurczak w chili z ryżem w warzywach |
4. Deser |
||||||
Trufle czekoladowe z dodatkiem tequili i pomarańczy |
Ciasto z bakaliami na mące owsianej |
Pudding ryżowy z bananami |
Czekoladowy pudding z tapioki |
Ciasto jogurtowe na mące owsianej z wiśniami |
Daktylowo-jabłkowe placki z płatków owsianych z fuzuliną jabłkową |
Ciasto marchewkowe z mąka migdałową |
5. Kolacja |
||||||
Makaron z tuńczykiem, suszonymi pomidorami i kaparami |
Pikantna sałatka ryżowa z ananasem |
Kasza orkiszowa z duszoną cukinią i cebulką z dodatkiem indyka |
Ryż z grillowanymi warzywami i indykiem |
Duszony indyk z quinoa |
Ryba z meksykańską sałatką z kukurydzy |
Makaron z brukselką i kozim serem |